Informaţie pentru consumatori

Vânzare echipamente electrice

Compania Gas Natural Fenosa în Moldova propune spre comercializare diverse echipamente electrice.


Care este destinaţia echipamentelor electrice?

 

Echipamentele electrice propuse spre comercializare sunt necesare persoanelor, care doresc conectarea la reţeaua de energie electrică, iar pentru aceasta au nevoie de contor pentru măsurarea consumului de energie. De asemenea pot fi procurate materiale cum ar fi cablu, cutii pentru contoare şi alte echipamente de conexiune. Prin cumpărarea directă de la furnizor a acestor echipamente, persoanele sunt scutite de grija de a achiziţiona produse cu eventuale defecte. Înainte de comercializare toate contoarele sunt supuse verificării metrologice în laboratorul companiei.


Cine poate procura produsele?

 

Produsele pot fi procurate de orice persoană în limita stocului disponibil în depozitul companiei.


Cum putem procura?

 

Achiziţionarea echipamentelor se poate efectua în toate oficiile comerciale teritoriale. Pentru orice alte detalii şi întrebări suplimentare privind caracteristicile şi comercializarea echipamentelor electrice, puteţi lua legătura cu consultanţii noştri la numărul de telefon 022-431-311 sau la adresa de e-mail solutii_energetice@ufmoldova.com.

 

În Oficiul Comercial din str.A.Doga 4, mun.Chişinău, vînzarea materialelor electrice se efectuează de luni pînă joi, între orele 8:00 – 17:00cu pauza de masa 12:00 – 13:00, iar vineri între orele 8:00 – 14:00.
Pentru Oficiile Comerciale din teritorii, vînzarea materialelor electrice se efectuează de luni pînă vineri între orele 8:00 – 17:00, cu pauza de masă 12:00 – 13:00.

 

 

De asemenea, propunem seturi de utililaj şi echipament electric la necesităţile dumneavoastră individuale.

Contoare şi cutii
Elemente de conexiune
Transformatoare